Devoțional

ZIUA 4 – „21 Zile de Post și Rugăciune”: Înțelepciune

todayJanuary 14, 2021 4

Background
share close

Iacov 3: 17
„…înțelepciunea care vine de sus este în primul rând curată; apoi ea mai este: orientată spre pace, blândă, fără prejudecăți, plină de compasiune – producând astfel (numai) fapte bune”.

Înțelepciunea este abilitatea de a vedea viața din perspectiva lui Dumnezeu şi atunci vom şti să luăm cea mai bună decizie pentru acțiune.

Dumnezeu este o sursă inepuizabilă de înțelepciune. El nu va rămâne niciodată în criză de idei. Întotdeauna va face planuri înțelepte cu privire la viața noastră și întotdeauna va alege cele mai eficiente mijloace de a le duce la îndeplinire. Dar noi nu trebuie să ne mulțumim doar cu a ști aceste lucruri. Trebuie să devenim şi noi oameni înțelepți, deoarece înțelepciunea lui Dumnezeu ne este, în parte, comunicabilă. El promite că ne va face oameni înțelepți dacă vom recunoaște că nu suntem, dar că vrem să fim înțelepți.

Iacov 1: 5
„Dacă vreunul dintre voi are nevoie de înțelepciune, să o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără reproșuri, și ea îi va fi dată”.

Petrece și această seară de joi, 14 ianuarie, în rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Nu pierde întâlnirea de la orele 19:00. Dacă ești din Cluj, petrece o oră în Casa Domnului împreună cu biserica locală. Bucură-te deplin de acest timp rugăciune în comunitate.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Oare ce surpriză ți-a pregătit Dumnezeu?

13 ianuarie 2021 „Avraam a luat lemnele pentru arderea-de-tot, le-a pus în spinarea fiului său Isaac şi a luat în mână focul şi cuţitul. Şi au mers astfel amândoi împreună.”(Geneza 22:6) Video AICI. Avraam avea 100 de ani, iar Sara avea 90 de ani când li s-a născut Isaac în mod natural. Înainte de potop erau obișnuite nașteri la vârste cu 3 cifre, dar ținând cont că era la mult […]

todayJanuary 14, 2021


Similar posts

Consiliere

Poate cineva să-mi înţeleagă singurătatea?

Te simţi singur? Nu eşti singurul! Suntem mulţi care înţelegem prin ce treci. Suntem alături de tine, fiecare, în singurătatea lui. Motivele singurătăţii sunt diverse şi complexe. Dar imaginează-ţi că şi cea mai titrată persoană din istorie, Isus Cristos, a gustat licoarea amară a singurătăţii. O profeţie îl descria ca […]

todayOctober 4, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%