Educatie

ZIUA 5 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Biruință asupra lumii

todayJanuary 15, 2021 4

Background
share close

1 Ioan 5: 5
„Cine este cel ce biruiește lumea dacă nu cel ce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu?”

Ești biruitor sau te-a epuizat bătălia cu sistemul lumesc?

Biruința asupra lumii în sensul ei pasiv, e o încredere simplă, totală, în ciuda slăbiciunii noastre, în El și în puterea tăriei Sale.

Cei care prin credință se agață de Dumnezeu, care se descoperă în mod personal în și prin Isus care a murit pe cruce, împărtășesc această victorie, această biruință asupra lumii. Biruința asupra lumii este posibilă prin moartea ispășitoare a lui Hristos.

Victoria este doar în El, nicidecum în mine însumi; ea vine o dată cu acceptarea propriei mele slăbiciuni și cu recunoașterea puterii Sale depline.

Habacuc 3: 17-19
„Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, vița nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule şi nu vor mai fi boi în grajduri,  eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeul este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălțimile mele.”

Petrece și această seară de vineri, 15 ianuarie, în rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Nu pierde întâlnirea de la orele 19:00. Dacă ești din Cluj, petrece o oră în Casa Domnului împreună cu biserica locală. Bucură-te deplin de acest timp rugăciune în comunitate.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Anunțuri

Conferință Online: „Fetele – Model, credință și maturitate”

În perioada, 22-23 ianuarie 2021, Precept Ministries invită la o nouă Conferință Online din seria „Fetele podoaba caselor noastre” cu tema: „Model, credință, maturitate”! Evenimentul va fi condus de Mia Oglice și se adresează fetelor și femeilor lidere. „Fetele noastre sânt ca niște stâlpi săpați frumos, care fac podoaba caselor împărătești”. Psalmul 144:12 Prin studierea și aplicarea Cuvântului lui Dumnezeu, putem fi o podoabă pentru casele noastre și societatea în care trăim. Fiecare întâlnire, este o nouă confirmare și ocazie […]

todayJanuary 14, 2021 14

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/