Devoțional

ZIUA 6 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Reînnoirea puterii

todayJanuary 16, 2021 2

Background
share close

Isaia 40: 31
„Dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc”.

Acelora care se încred în Domnul le sunt promise puterea lui Dumnezeu ca să-i reînsuflețească în mijlocul istovirii și al slăbiciunii, al suferinței și încercării; capacitatea de a se ridica deasupra dificultăților lor ca un vultur care se înalță spre cer și abilitatea de a trăi din punct de vedere spiritual fără să fie obosit și de a merge cu hotărâre înainte fără a-și pierde curajul când Dumnezeu întârzie cu răspunsul Său.

La un moment dat vei obosi dar nu lua pauză. Poate simți că ești istovit și nu mai poți continua, nu renunța, încrede-te în Domnul și El se va ocupa de tine, îți va da capacitatea de a-ți înnoi viața ta spirituală.

Isaia 57: 14-15
„Şi El zice: „Croiți, croiți drum, pregătiți calea, luați orice piedică din calea poporului Meu!” Căci așa vorbește Cel Preaînalt, a cărui locuință este veșnică și al cărui Nume este sfânt: „Eu locuiesc în locuri înalte și în sfințenie, dar sunt cu omul zdrobit și smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite”.

Alăturați-vă campaniei Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca „21 de zile de Post și Rugăciune” și planificați un 2021 pe genunchi cu Dumnezeu. Dacă sunteți în Cluj, alăturați-vă în fiecare seară de la ora 19:00 la ora de rugăciune cu membrii bisericii.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Externe

DW: Prigoana împotriva creştinilor ia amploare la nivel mondial

Suferințele Bisericii Persecutate sunt strigătoare la cer și înregistrează cifre înfricoșătoare. Organizaţia umanitară creştină „Open Doors” reclamă mai ales crime şi violenţe din regiuni ale Africii. Numai în Nigeria au fost ucişi 3530 de creştini şi creştine, relatează DW.com Este un document înfricoşător. Indexul prigoanei la nivel mondial întocmit de organizaţia creştină „Open Doors” arată că dreptul creştinilor de a-şi practica liber credinţa este îngrădit în 74 de ţări ale lumii. La nivel global, „mai bine de 340 de milioane de […]

todayJanuary 15, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/