Devoțional

ZIUA 7 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Laudă-L în toate lucrurile

todayJanuary 17, 2021 3

Background
share close

Psalmul 28: 6
„Binecuvântat să fie Domnul, căci ascultă glasul rugăciunilor mele!”

Închinarea însemnă să exprimi în mod adecvat sentimentul de reverență admirativă, de mirare uluită și de dragoste copleșitoare în prezența celui mai vechi mister, Maiestatea pe care filozofii o numesc Prima Cauză, dar pe care noi o numim Tatăl nostru din ceruri.

Adevărata închinare este umilă și plină de bucurie; nu face spectacol, nu este forțată, nu este lipsită de entuziasm. Adevărata închinare Îl adoră pe Dumnezeu, Îl așteaptă pe Dumnezeu și se încrede în Dumnezeu.

Obiectivul nostru, principal, ca ființe create de Dumnezeu, este acela de a lăuda pe Dumnezeu și a ne închina Lui.

Marele păcat al lumii nu este că rasa umană nu reușește să lucreze pentru Dumnezeu în așa fel încât să-i preamărească gloria, ci că nu se reușește să se desfăteze în Dumnezeu, în așa fel încât să-I reflecte gloria; pentru că gloria lui Dumnezeu se reflectă cel mai bine în noi când noi ne desfătăm în El.

Închină-te și laudă pe Domnul în frumusețea sfințeniei; fie ca tot pământul să stea în fața Lui cu venerație.

Psalmul 150: 6
„Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul!”

Alăturați-vă campaniei Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca „21 de zile de Post și Rugăciune” și planificați un 2021 pe genunchi cu Dumnezeu. Dacă sunteți în Cluj, alăturați-vă în fiecare seară de la ora 19:00 la ora de rugăciune cu membrii bisericii.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Externe

Israelul ia în considerare un atac pentru a opri programul nuclear al Iranului

Armata israeliană (IDF) plănuieşte un atac asupra Iranului pentru a zădărnici eforturile de obținere a armelor nucleare ale acestei ţări. Conform Israel Hayom Daily, şeful IDF Aviv Kohavi a cerut luarea în considerare a trei propuneri pentru a stopa programul nuclear iranian. Conform ziarului, una dintre propuneri se referă la o acţiune militară. Times of Israel a relatat că Iranul a avansat în îmbogăţirea uraniului ajungând la o concentraţie de 20% în ultima săptămână. În 2015, un acord nuclear a […]

todayJanuary 17, 2021 1


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%