Devoțional

ZIUA 8 – 21 Zile de Post și Rugăciune: „Toată încrederea în Domnul”

todayJanuary 18, 2021 8

Background
share close

Efeseni 6: 10
„Încolo, fraților, întăriți-vă în Domnul și în puterea tăriei Lui”.

Încrederea în Dumnezeu nu este ceva ce se câștigă instant, este un proces. Nu poți să te încrezi în Dumnezeu doar din când în când, ci trebuie să te încrezi în El întotdeauna adică tot timpul atât în vremuri bune cât și în vremuri rele.

Încrederea în Dumnezeu, în cuvintele Lui, care cuprind minunate făgăduințe, oferă modalitățile de intrare în posesia lor. Încrederea în Cuvântul Domnului include și respectarea Lui, pe baza aprecierii și conștiinței autorității și puterii Lui.

Cu cât știi mai bine cine este Dumnezeu, ce poate face El, cu atât mai mult te vei putea încrede în El. De fapt încrederea în Dumnezeu se bazează pe o relație bună cu El. Logic vorbind nu poți să te încrezi în cineva pe care nu-L cunoști, nu poți să-ți pui încrederea într-un străin.

Deci, cunoaște pe Domnul și încrede-te în El din toată inima ta!

Proverbe 3: 5
„Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe înțelepciunea ta!”

Dacă ați acceptat provocarea și mijlociți împreună cu Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca în provocarea „21 de zile de Post și Rugăciune” pentru anul 2021, profitați de oportunitate și alăturați-vă momentului unic de rugăciune de la ora 19:00. Găsiți locația Bisericii „Vestea Bună” din Cluj pe strada Rodnei 40, vedeți locația AICI!

 

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Prietenie

Prietenia, mai rară ca dragostea?

Dragostea se simte foarte ușor rănită și este destul de pretenţioasă, mai ales când sinceritatea este mai abruptă. Prietenia este mai robustă. Astăzi, când ne strecurăm timizi la umbra măștilor repurtate, prietenia pare mai rară chiar decât dragostea, pentru că, în general, atunci când iubim, nădăjduim că vom primi ceva în schimb, un răspuns la sentimentele noastre – o oarecare măsură de dragoste. Prietenia nu revendică această așteptare nici măcar […]

todayJanuary 18, 2021 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/