Anunțuri

ZIUA 9 – 21 Zile de Post și Rugăciune: „Trăind prin credință”

todayJanuary 19, 2021 2

Background
share close

2 Corinteni 5: 7
„…trăim prin credință, nu bazați pe ce vedem.”

Trăirea prin credință nu este doar un alt mod de a trăi viața, ci este adevăratul mod de trăi.

Trăirea prin credință, cea biblică, nu este o gândire de natură religioasă care confundă dorințele cu realitatea și nici rezultatul unei minți naive, lipsite de spirit critic, ci o trăire în altă lume, în lumea lui Dumnezeu.

Trăirea prin credință nu urmărește o existență lipsită de probleme ci o trăire frumoasă în ciuda problemelor. Nu trebuie să căutăm ceea ce Dumnezeu nu a promis, dar nici nu trebuie să trecem cu vederea ceea ce ne-a făgăduit.

Trăirea prin credință ne cere să renunțăm la controlul nostru.

Trăiți prin credință!

Evrei 11: 1
„Credința este certitudinea pe care o ai cu privire la lucrurile sperate și o convingere fermă față de acele lucruri pe care (încă) nu le vezi (realizate).”

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Filme

Cultura și artiștii seculari sunt un dar pentru creștini

Recunosc că mă sperie analfabetismul evanghelistic care încă predomină pe la noi. Nu mi-am imaginat că mai este cazul să explicăm că putem folosi elemente culturale: filme, cărți, muzică pentru a prezenta Evanghelia. Cultura și artiștii seculari sunt un dar pentru creștini. Observă și redau pulsul la zi al societății. Scot la suprafață întrebări și frământări la care noi nu ajungem, închiși fiind în subcultura noastră. Recomand tinerilor să citească […]

todayJanuary 19, 2021


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%